Over ons

Ons bedrijf

Bal Kip is in 2001 in Den Haag tot deze sector toegetreden. In eerste instantie bedienden wij onze klanten met één koelvoertuig, maar vanaf 2009 hebben wij ongeveer tien jaar lang geprobeerd om met vier koelvoertuigen aan de vraag van onze klanten te voldoen vanuit onze productielocatie in Rijswijk.

Na het zien van de toenemende vraag en de tevredenheid van onze klanten, bedienen wij met ingang van 2020 onze klanten op kwalitatief hoogstaande en hygiënische wijze zonder de koudeketen te verstoren, vanaf onze nieuwe locatie met een oppervlakte van 1000 vierkante meter, met volautomatische machines waar geen menselijke aanraking bij aan te pas komt en met ons groeiende wagenpark. Daar zijn wij trots op.

Onze missie

Bijdragen aan gezonde voeding door hygiënische producten aan te bieden die aansluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Tijdens het productieproces zorg hebben voor het milieu.

Bij het implementeren van de noodzakelijke transformaties vasthouden aan het principe “vriendelijk zijn voor dieren, natuur en mensen”.
Deelgenoot zijn van de heerlijkste en gelukkigste momenten door iedere tafel waar onze naam en onze producten op staan te vervullen met gemoedsrust.

Onze kernwaarde

Wij vinden onze klanten belangrijk

  • Transparantie 100% 100%
  • Klantenservice 96% 96%
  • Scherpe prijzen 98% 98%